Baljeu en Staal - Naaldwijk

Digitaal schade melden Offerte aanvragen / direct afsluiten
Ik wil...
 

Bezoekadres
's-Gravenzandseweg 1
2671 JJ Naaldwijk

Routebeschrijving

Postadres
Postbus 123
2670 AC Naaldwijk
T 0174 - 671767
F 0174 - 671770
info@baljeuenstaal.nl

RIFD – Register Intermediair in Financiële Diensten

Goed advies –
goed verzekerd

Dit register is bedoeld voor bedrijven die zich naast assurantiebemiddeling en -advisering ook bezighouden met advisering op het gebied van o.a. hypotheken, pensioenen en consumptief krediet.

Achtergrond

Meer dan ooit zijn de thema’s vakbekwaamheid, deskundigheid en integriteit onderwerp van gesprek in onze branche. Kennis vergaren en actueel houden is een normaal onderdeel van een professionele bedrijfsvoering. De toezichthouder ziet vakbekwaamheid graag vertaald in het bezit van diploma’s en stelt eisen aan de programma’s in het kader van de Wft PE. Bij veel kantoren is er een groeiende behoefte om zich te onderscheiden. Dit doen zij door te investeren in kennis en kunde. Dat zal zich naar de markt uiten in de kwaliteit van hun advisering, maar ook door het dragen van een keurmerk in de richting van de wetgever, de politiek, de verzekeraars en de klant.

Doelstelling

De belangrijkste doelstelling van dit bedrijvenregister is om een actieve bijdrage te leveren aan het verbeteren van het imago van onze branche. De kwaliteit van de dienstverlening transparanter maken en de klant een extra waarborg voor deskundigheid bieden is de rode draad in de doelstelling van deze erkenningsregeling.