Baljeu en Staal - Naaldwijk

Offerte aanvragen / direct afsluiten
Ik wil...
 

Erkend Hypotheek Adviseur

Een Erkend Hypotheek Adviseur wordt getoetst op vakbekwaamheid en ervaring.

Het advies bij het financieren van uw woning is van groot belang. Het opvolgen van dit advies heeft vanzelfsprekend langdurige financiële gevolgen. Om een duidelijk onderscheid tussen de diverse adviseurs te realiseren, heeft de Stichting Erkend Hypotheek Adviseur hoge kwaliteitseisen gesteld aan de adviseurs die zich Erkend Hypotheek Adviseur willen noemen.

Een Erkend Hypotheek Adviseur wordt getoetst op vakbekwaamheid en ervaring. Om de erkenning te behouden, dient de adviseur permanente educatie te volgen. Het is voor u prettig te weten dat de door Baljeu en Staal verstrekte hypotheekadviezen worden verstrekt, of begeleid, door een Erkend Hypotheek Adviseur.

Baljeu en Staal zijn onafhankelijk adviseurs. Uit de diverse banken, verzekeringen en pensioenfondsen met al hun verschillende produkten kiezen wij, met U, de meest interessante hypotheekvorm. Kwaliteit staat hierbij voorop.

Mocht U desondanks van mening zijn dat het advies niet correct is geweest, dan is het goed te weten dat de erkend hypotheek adviseur onder de geschillenregeling van de stichting valt.